De goedkoopste ontharders zijn tijdgestuurd (chrono). Die willen wij echter niet leveren voor huishoudelijke situaties omdat tijdsturing ongeschikt is. Bovendien is volumesturing betrouwbaarder en zuiniger. Daarom is de toevoeging ‘Volume’ bij onze apparaten heel belangrijk.

ACTIE: gratis bezorging in heel Nederland!

Als u wilt dat wij installeren, kost dat meestal €200. Scroll omlaag voor meer informatie.

Voor normaal tot middelgroot waterverbruik hebben we twee soorten waterontharders: Duo-Volume en Combi-Volume, beide in verschillende maten. De werking is hetzelfde, de keuze wordt vooral bepaald door de plek waar die komt te staan.


Duo-Volume 14 met 65kg zoutvat en Duo-Volume 10 met 35kg zoutvat. 

Ideaal voor plaatsing in kelder, kruipruimte of waterput.

Veel grotere maten ook verkrijgbaar.


Prijslijst Duo-Volumes

 


Combi-Volume 10 en Combi-Volume 14

Bij plaatsing boven de grond is dit type vaak handig.Prijslijst Combi-Volumes

 

Installatie

Onze prijzen zijn afhaalprijzen zodat u de installatie zelf kunt regelen. U krijgt van ons veel uitleg en alle benodigde informatie om het apparaat zelf aan te (laten) sluiten. Dan komen er geen kosten bij bovenstaande prijzen. Als wij de installatie uitvoeren kost het in 90% van de gevallen €200,-. Als we dat eenmaal afspreken, dan blijft het daar ook bij. Meestal is telefonisch overleg over de situatie voldoende om dit te kunnen bepalen. Bij de installatie hoort ook goede uitleg over het apparaat en de instructie kalkvrij water. Het tarief van €200,- is inclusief materiaal en BTW.

 

Overige informatie

Al onze waterontharders zijn inclusief:

  • digitale volumesturing;
  • bypass met 3/4" of 1"-overgang naar waterleiding;
  • dubbele overloopbeveiliging met vlotter;
  • twee zakken zout; 
  • kalkmetingsset.

Bij de keuze van de juiste maat spelen verschillende zaken mee. Bij twijfel kunt u contact met ons opnemen, we helpen u graag de juiste keuze te maken.

 

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over onze ontharders en de verschillen met andere merken. We leggen u de voor- en nadelen eerlijk uit.

 

Overige types


Duplex-Volume 25

Duplex volumes hebben twee harstanks. Ze zijn bedoeld voor groot en onregelmatig waterverbruik en zijn niet nodig in huishoudens.

Veel grotere maten ook verkrijgbaar.


Prijslijst Duplex-Volumes

 

Speciaal voor appartementen hebben we de Mini-Volume: