De goedkoopste ontharders zijn tijdgestuurd (chrono). Die willen wij echter niet leveren voor huishoudelijke situaties omdat tijdsturing ongeschikt is. Bovendien is volumesturing betrouwbaarder en zuiniger. Daarom is de toevoeging ‘Volume’ bij onze apparaten heel belangrijk.

ACTIE: gratis bezorging in heel Nederland!

Als u wilt dat wij installeren, kost dat meestal €200. Kijk onderaan voor meer informatie.

Voor normaal tot middelgroot waterverbruik hebben we twee soorten waterontharders: Duo-Volume en Combi-Volume, beide in verschillende maten. De werking is hetzelfde, de keuze wordt vooral bepaald door de plek waar die komt te staan.

 


Waterluxe Duo-Volume


Duo-Volume 10 met 35kg zoutvat en Duo-Volume 25 met 65kg zoutvat. 

Ideaal voor plaatsing in kelder, kruipruimte of waterput.

 


Waterluxe Combi-Volume


Combi-Volume 10 en Combi-Volume 25

Bij plaatsing boven de grond is dit type vaak handig.

 


Waterluxe Mini-Volume

Ook bij één of twee personen in huis raden we aan een ontharder met 10 liter hars te kiezen. Als dat niet past, dan is onze Mini-Volume wellicht een oplossing.

 

  

 

 

Installatie

Onze prijzen zijn afhaalprijzen zodat u de installatie zelf kunt regelen. U krijgt van ons veel uitleg en alle benodigde informatie om het apparaat zelf aan te (laten) sluiten. Dan komen er geen kosten bij bovenstaande prijzen. Als wij de installatie uitvoeren kost het in 90% van de gevallen €200,-. Als we dat eenmaal afspreken, dan blijft het daar ook bij. Meestal is telefonisch overleg over de situatie voldoende om dit te kunnen bepalen. Bij de installatie hoort ook goede uitleg over het apparaat en de instructie kalkvrij water. Het tarief van €200,- is inclusief materiaal en BTW.

 

Overige informatie

Al onze waterontharders zijn inclusief:

  • digitale volumesturing;
  • bypass met 3/4" of 1"-overgang naar waterleiding;
  • dubbele overloopbeveiliging met vlotter;
  • twee zakken zout; 
  • kalkmetingsset.

Bij de keuze van de juiste maat spelen verschillende zaken mee. Bij twijfel kunt u contact met ons opnemen, we helpen u graag de juiste keuze te maken.